Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/5/xstory.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/5/xstory.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/5/xstory.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/1/5/xstory.nl/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 265

Buiten-Shoot-Seizoen

Wat hebben we een lekker weertje de laatste paar dagen!
Het voorjaarszonnetje schijnt, crocussen schieten de grond uit, vogeltjes beginnen te fluiten en er is bedrijvigheid buiten. Zo ook bij ons in huis, of liever gezegd buitens huis.

Bij de eerste zonnestralen kreeg moeders de vrouw last van lente kriebels en moest er geel zand gehaald worden voor in de zandbak van onze dreumes.
Moeders wil is wet, zo gezegd zo gedaan, ook maar meteen een emmer met schep erbij en zoonlief kan naar harte lust zandtaartjes bakken.

Toegegeven, dat frisse briesje vind ik zelf ook wel fijn, je wordt er zo lekker wakker van en de buitenlucht roept.
Vandaag besloot ik om het er van te nemen en mijn “gear” buiten op te zetten, met mijn kleine man als model even een paar tests plaatjes geschoten. Het buitengevoel komt prima terug op het witte doek en ik kan niet wachten om er op uit te trekken!

Buiten-Shoot-Seizoen

Wil je ook een leuke fotoshoot?
Neem dan: contact met ons op.

Nu ook via Facebook-Messenger:
Xstory.nl/Messenger


Laat een reactie achter :)