Cakesmash – Levi

foto fotoschoot cakesmash levi fotograaf emmen

Eindelijk ga ik deze blogpost met jullie delen, het stond al een tijdje op mijn lijstje en ik kon jullie de fotos niet langer onthouden. De foto’s zijn gemaakt, de uitnodigingen verstuurd en het feestje gegeven.

Een tijdje terug heb ik deze stoere bink op de foto mogen zetten. Zijn mama wilde graag een cake-smash fotoshoot, net als bij zijn grote zus ruim een jaar geleden( link ). Je weet wel, een mooi versierd taartje die door de aanstaande jarige naar eigen inzicht mag worden verorberd.
Wat mij van Sanne (de zus van Levi) heel erg bij was gebleven, was dat ze een hekel had een vieze handjes. Waar je verwacht dat de dreumes “head-first” in de taart duikt, bleef Levi ook verrassend schoon! Zou het in de familie zitten?

001_Cakesmash_fotoshoot_levi_fotograaf_emmen_drenthe_Xstory.nl

Papa en Mama wilden de fotos graag gebruiken voor de uitnodigingen van Levi’s 1e verjaardag.

 

Zal ik, of niet?

Zal ik, of niet?

Uiteindelijk is het dan toch nog een beetje gelukt om zijn handjes vies te krijgen

Meneer vond de kaars toch net even iets lekkerder...

Meneer vond de kaars toch net even iets lekkerder…

Wil je ook een leuke fotoshoot?
Neem dan: contact met ons op.

Nu ook via Facebook-Messenger:
Xstory.nl/Messenger


Laat een reactie achter :)