IK BEN ZWANGER!!!

zwangerschap fotoschoot fotograaf enne drenthe

Een fotoschoot plannen zonder dat iemand iets in de gaten mag hebben is behoorlijk lastig, helemaal als het van blijdschap van de dagen wilt roepen. Toch hielden wij onze lippen op elkaar en is het gelukt.

De dag van de shoot was aangebroken en eindelijk konden we ons geluk laten vast leggen voor de lens. Vol gezonde spanning gingen we op weg met een tas vol attributen.

Voor we gingen beginnen dronken we eerst gezellig een kopje koffie en thee. Niemand anders was verder op de hoogte van ons nieuws, heerlijk om even lekker jezelf te zijn zonder geheimen!

Terwijl Dom zijn studio in orde maakte, gingen wij onze tas uitpakken, die zat vol met een grote helium tank en een voorraad aan ballonnen. De met helium gevulde ballonnen staan symbool voor het vrij laten van ons geluk. Toen de ballonnen aan het plafond zweefden en de studio klaar stond konden we beginnen.

zwangerschap fotograaf fotoschoot emmen drench

15 weken en 6 dagen zwanger…. ZWANGER!!!

Tijdens de shoot moest ik steeds denken aan onze familie. Hoe gaan ze reageren als we het vertellen? Zullen ze het al in de gaten hebben? Ik ben al 15 weken en 6 dagen zwanger…. IK BEN ZWANGER!!! geweldig, het bracht een glimlach op mijn gezicht.

zwangerschap fotoschoot fotograaf enne drenthe

ZWANGER!!! geweldig, het bracht een glimlach op mijn gezicht.

zwanger zwangerschap foto fotograaf emmen drenthe

De met helium gevulde ballonnen staan symbool voor het vrij laten van ons geluk.

De rest van de shoot verliep echt super, drankje wel daarvoor en Dom, super bedankt voor de geweldige foto’s!


Wil je ook een leuke fotoshoot?
Neem dan: contact met ons op.

Nu ook via Facebook-Messenger:
Xstory.nl/Messenger


Laat een reactie achter :)