Test, 1,2,3,… Is this thing on?

Felicia - Xstory.nl

Ik heb vaak mijn camera in de handen, constant andere dingetjes uitproberen. Meestal worden het dan kiekjes van vrouw, kind, kat of hond en dat beeld is na een tijdje ook wel een beetje saai.

Wat is het dan een uitkomst dat het “kleine zusje” al regelmatig voor de camera heeft gestaan en best eens op die regenachtige zondagmiddag, haar gezicht wil uitlenen zodat ik even lekker mijn gang kan gaan.

Dat ze ervaring heeft merk ik direct, ik hoef alleen simpele korte aanwijzingen te geven en ze weet wat mijn bedoeling is. Ook handig, haar “vriendje-lief”. Met hem naast mij en een voorbeeld foto in de hand, zien we snel of de pose overeen komt met het voorbeeld en kan ik mijn probeersels vlot testen.

Ik ben tevreden!

Wil je ook een leuke fotoshoot?
Neem dan: contact met ons op.

Nu ook via Facebook-Messenger:
Xstory.nl/Messenger


Laat een reactie achter :)

Geef een reactie